ELADÁS

Ha használt sílécet, használt sícipőt, használt sí és snowboard felszerelést, kiegészítőket vagy egyéb használt sportfelszerelést vásárolnál magadnak a gyerkőcnek vagy bárkinek a családban a baráti körben keress nyugodtan igyekszem segíteni vagy megrendelheted a webáruházból. Amennyiben szeretnéd megnézni és felpróbálni személyesen a kiszemelt sícuccot vagy sportszert egy előre egyeztetett időpontban van egyenlőre rá lehetőség.

sportemotion.hu
VÉTEL

Amennyiben olyan sportfelszerelésed van ( elsősorban sí, sífutó és snowboard felszerelések és kiegészítői, másod sorban egyéb használt sportszerek ), amit kinőttél, meguntál, nem vált be vagy egyszerűen csak nem használsz akkor lehetőség van rá hogy megvásároljam. Ha küldesz képet a sportszerekről a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és egy árat hogy mennyit szeretnél kapni a termékedért megbeszéljük és ha meggyezünk fizetem az összeget.

sportemotion.hu
BESZÁMÍTÁS

Amennyiben kinéztél egy sportszert és van cserébe egy másik, amit kinőt vagy csak már nem használja senki az a kiszemelt termék vételárából levonásra kerülhet, ezzel is csökkentve annak az árát, ha a levont összegben meg tudunk egyezni és persze a sportszer is olyan hogy beszámítható. ( a sportszer állapota, évjárata kategóriája stb megfelelő )

sportemotion.hu
CSERE

Ha van egy sportszered és van egy nekem is amit szeretnél és a kettő értékben találkozik egymással nem zárkózom el a cserétől egy az egyben sem.

sportemotion.hu
BIZOMÁNY

A bizomány esetén a kínált sífelszerelést vagy egyéb sportszert egy bizományos szerződéssel veszem át, amiben megegyezünk hogy az sporteszköz eladása esetén mennyi pénzt szeretnél kapni. A termékről fotókat és leírást készítek majd feltöltőm a webáruházba illetve egyéb oldalakon is hirdetem. Sikeres eladás esetén értesítelek és fizetem a szerződésben szereplő összeget.

sportemotion.hu
ELÉRHETŐSÉGEK

Telefon: 06/70/632-16-98

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
sportemotion.hu